• Mobiel hout laten zagen en klieven
  • Hout laten zagen en klieven
  • Hout laten zagen door De Brandhoutfabriek

Uw hout laten zagen, klieven en stapelen

Onze zaag-en kliefmachine

U wilt uw hout laten zagen en klieven ? Wij doen het voor u. Met onze mobiele klief- en zaagmachines komen wij bij u ter plaatse zagen en klieven.
Onze mobiele zaag- en kliefautomaat verwerkt gemakkelijk tot 10m3 per uur, afhankelijk van de dikte van de stammen. De stammen mogen voor deze machine tot 5 m lang zijn en een diameter hebben tot 60 cm. We beschikken ook over machines om het hout aan te voeren, de automaat te beladen en het gekliefde hout terug af te voeren. Zo kunt u snel en moeiteloos al uw hout laten zagen tot stukken brandhout.

Enkel klieven

U heeft stammen of stukken hout liggen met een diameter groter dan 60 cm.  Ook deze kunnen we verwerken. Onze hydraulische kliever, 35 ton sterk, kan stammen tot 120 cm dik aan !

Hout stapelen

Wilt u graag dat het gekliefde hout mooi gestapeld wordt in uw tuin? Ook dat doen wij. Dankzij onze ijverige en gedreven jobstudenten verkrijgt u mooie, stevige stapels gekliefd hout aan studententarief!

Neem gerust contact met ons op als u hout wilt laten zagen en klieven. Een container huren om uw hout in op te stapelen? Ook dat doen wij!

 

Vragen over onze producten of diensten?

+32 (0)475 72 11 26

Openingsuren, na telefonische afspraak
Wo & vr 13u30 tot 19u
Ma, di en do 17u tot 19u
Za 09u30 tot 13u

contacteer ons

http://www.debrandhoutfabriek.be/contact