Hout uit Franse en Belgische bossen

Houthandel voor particulier gebruik

De Brandhoutfabriek in Zulte levert niet enkel hout aan in bulk. Ook als particulier kunt u bij onze houthandel terecht voor kwaliteitsvol, duurzaam en ecologisch hout.

Aanbod

Bij ons kiest u als particulier uit hetzelfde aanbod als onze grotere klanten. In De Brandhoutfabriek vindt u aanmaakhout en natuurlijk gedroogd en gekliefd brandhout uit beuk, berk, es en eik. We hebben ook steeds milieuvriendelijke pellets en briketten voor u klaarliggen.

U kunt ook zelf uw eigen mengeling van natuurlijk gedroogd hout samenstellen en bestellen. U krijgt het hout in de door u verkozen dikte en lengte.

Diensten voor particulieren

Ook onze service is uit het juiste hout gesneden. Zo kunt u uw bestelling in onze fabriek afhalen of u kunt ervoor kiezen het hout te laten leveren.

De Brandhoutfabriek heeft containers ter beschikking die u kunt huren om uw hout in optimale conditie op te slaan. Wij leveren en halen de container zelf.  Onze medewerkers kunnen het hout ook bij u ter plaatse komen klieven en zagen.

Contacteer ons gerust voor meer info over onze brandhoutproductie  voor particulier gebruik. Of schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

PRIJS EXCLUSIEF LEVERING

ZIE RUBRIEK LEVERING ONDERAAN

Openingsuren

Ma tot vr: 8u00 - 18u30
Za: 8u00 - 13u00

contacteer ons

https://www.debrandhoutfabriek.be/contact