Hout uit Franse en Belgische bossen

Uw duurzame brandhouthandel

Wie zijn wij?

De brandhoutfabriek is een jonge brandhouthandel met een eigen productie brandhout en aanmaakhout. Dankzij onze enorme opslagcapaciteit en een modern machinepark bieden wij kwaliteitshout aan voor een lage prijs.

Onze diensten

U kunt bij ons als brandhouthandel terecht voor de aankoop van duurzaam aanmaakhout en brandhout uit beuk, eik, es en berk. Wij verkopen ook pellets en briketten gemaakt uit 100% hout, zonder additieven of bindmiddel. Dankzij onze mobiele en moderne klief- en zaagmachines komen wij ook bij u thuis klieven en zagen. Zo maakt u gemakkelijk een eigen houtstapel aan. Daarnaast kunt u ook containers huren die wij persoonlijk komen plaatsen en ophalen.

 

 

Duurzaam hout

Al het hout dat u bij onze brandhouthandel aankoopt, is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in België en Noord-Frankrijk. In beide landen groeit voldoende hout om aan al onze behoeftes te voldoen zonder het bospatrimonium kapot te maken. Door hout te gebruiken dat in de nabijheid groeit en verwerkt wordt, is er minder energieverspilling en minder vervuiling door transport. Zo dragen wij als brandhouthandel bij tot een betere wereld.

 

 

Volumegarantie

Bij de aankoop van brandhout is het belangrijk dat u de juiste hoeveelheid krijgt. Bepaalde leveranciers bieden brandhout aan per stère. Dit is een volumemaat voor gestapeld rondhout en dus niet voor gekliefde en verzaagde stammen. Daarbovenop is het geen officiële inhoudsmaat. Als brandhouthandel werken wij met losse of gestapelde kubieke meters. Voor de metalen kooien met een inhoud van 3,25 m3 rekenen wij maar 3 m3 aan. Dit is uw volumegarantie!

Voor meer informatie over onze brandhouthandel, vul ons contactformulier in.

PRIJS EXCLUSIEF LEVERING

ZIE RUBRIEK LEVERING ONDERAAN

Openingsuren

Ma tot vr: 8u00 - 18u30
Za: 8u00 - 13u00

contacteer ons

https://www.debrandhoutfabriek.be/contact