Hout uit Franse en Belgische bossen

Goedkoop brandhout

Ons brandhout in promotie is van dezelfde kwaliteit en uit dezelfde duurzame bossen als ons ander brandhout. Maar het is gewoon goedkoper!

Regelmatige promoties

Onze houtblokken hebben een gegarandeerde lengte van 25, 33, 40 of 50 cm. Houtblokken met afwijkende lengtes worden tijdens het productieproces apart gehouden. U kunt deze ‘restjes’ met een lengte van 20 tot 30 cm op regelmatige tijdstippen kopen in zakken van 1 m3. Zo verkrijgt u goedkoop brandhout, ideaal voor uw kachel of kleinere cassette. Ook hout dat niet gekliefd is kunt u bij ons aankopen. Deze houtstammen hebben een lengte van minder dan 20 cm of tussen de 20 en 30 centimeter.

Naast dit resthout bieden wij ook zomer- en lentepromoties aan van pas gerooid hout. Als u zelf uw hout stapelt en droogt, kunt u dankzij deze promoties goedkoop brandhout verkrijgen.

Blijf op de hoogte

Onze promoties veranderen regelmatig. U kunt dus op verschillende tijdstippen goedkoop brandhout aanschaffen. Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van elke nieuwe promotie, of schrijf u in op onze nieuwsbrief.